MAATWERK WEBDESIGN

U kunt bij ons terecht voor webdesign op maat. We bouwen uw website volledig naar wens.

LOGO ONTWERPEN

Ook voor het maken van een professioneel logo bent u bij ons aan het juiste adres. We maken kwalitatief hoogstaande logo's.

MAATWERK WEBAPPLICATIES

We maken webapplicaties op maat, grote maar ook kleine projecten zijn bij ons geen probleem.

Ontmoet het gezicht achter Hoeksma Webdesign

Het hebben van plezier in dit vak ontbreekt er bij mij niets aan. Ik ben erg betrokken naar mijn opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat ik een mooi stukje werk kan leveren. Ik vind het belangrijk dat al mijn klanten tevreden zijn over het geleverde werk. Ik ga tot het uiterste en denk met mijn opdrachtgevers mee om zo een stukje kwalitatief werk te leveren.

Maatwerk webdesign

Wat klanten van ons vinden

Uit 3 beoordelingen krijgen we gemiddeld een:

9.3


Alle beoordelingen

Maatwerk Websites

Bij ons je website laten maken betekent dat je een kwalitatief hoogstaande en vooral ook professionele website krijgt. We zorgen dat jouw website voldoet aan de laatste richtlijnen en werkt op mobiel, tablet en computer. We realiseren jouw nieuwe website al vanaf € 495. Dus wil je een website laten maken tegen een zeer scherp tarief? Vraag dan naar een offerte.

Lees meer
Maatwerk Websites
Maatwerk webdesign

Professionele logo's

Je bent een bedrijf begonnen en wilt graag een logo laten maken voor jouw nieuwe bedrijf? Hoeksma Webdesign ontwerpt hoogstaande logos voor het MKB, ZZP maar ook voor particulieren. Bij het maken van een logo gaan we aan de slag met 2 verschillende ontwerpen. Uiteindelijk zal er één ontwerp overblijven die zich vormt tot jouw nieuwe bedrijfslogo.

Hoogstaande Webapplicaties

Een webapplicatie laten maken is een langdurig traject die met veel zorgvuldigheid moet worden uitgevoerd. Veiligheid staat hierbij hoog in het vaandel. Hoeksma Webdesign maakt webapplicaties op maat die kunnen helpen administratieve taken te automatiseren of die bijdraagt aan het stroomlijnen van belangrijke bedrijfsprocessen.

Tevreden klanten