Een moment geduld...

Webdesign | Logo Ontwerp | Hosting

Wist je dat een offerte altijd geheel vrijblijvend is?

Logo laten maken?


Maak van je bedrijf een herkenbaar merk!

 

 

Logo laten maken?

 

Laat ook jij je logo maken bij Hoeksma Webdesign?

 

Als je een bedrijf hebt, hoort daar natuurlijk ook een professioneel logo bij. Hoeksma Webdesign kan een logo voor jouw onderneming ontwerpen voor het zeer scherpe tarief van € 325 -, excl. btw. Je zult 2 voorbeeldlogo's van ons krijgen waar je uiteindelijk één van kunt kiezen. De logos worden ontworpen op basis van jouw huisstijl of de door jou geselecteerde kleuren. Daarnaast krijg je bij ieder logo een gratis icoontje dat te gebruiken is voor jouw website. Vraag nu naar een offerte. Dan zullen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

 

Geschikt voor drukwerk

Onze logo's worden opgeleverd in drie verschillende bestandstypen: PNG, JPG, EPS. De PNG versie heeft een transparante achtergrond, de JPG versie heeft een witte achtergrond en het bestandstype EPS  is geschikt voor drukwerk; bijvoorbeeld visitekaartjes of de bestickering van je auto.

 

Website en logo laten maken

Een website en logo tegelijkertijd laten maken betekent bij ons 50% korting! Een website en logo laten maken betekent ook dat je website meteen is voorzien van een logo.
 

 

Mogen we jouw logo ontwerpen?

Als je interesse hebt in het laten maken van een logo, kun je contact opnemen met ons via onze contactpagina.

Bekijk ons logo portfolio eens!