Logo laten maken?

Laat ook jij je logo maken bij Hoeksma Webdesign?

Als je een bedrijf hebt, hoort daar natuurlijk ook een professioneel logo bij. Hoeksma Webdesign kan een logo voor jouw onderneming ontwerpen voor een zeer scherp tarief van € 125 -, excl. btw. Je zult 2 voorbeeld logo's van ons krijgen waaruit je uiteindelijk één kunt kiezen. De logos worden ontworpen gebaseerd op jouw huisstijl of de door jou geselecteerde kleuren. Je krijgt bij ieder logo ook een gratis icoontje die te gebruiken is voor jouw website. Vraag nu naar een offerte, Dan zullen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Geschikt voor drukwerk

Onze logo's worden geleverd in drie verschillende bestands-typen. PNG, JPG, EPS. de png versie heeft een transparante achtergrond, de jpg versie heeft een witte achtergrond en het bestands-type eps is voor drukwerk van bijvoorbeeld visitekaartjes of bestickering van uw auto.

Website en logo laten maken

Een website en logo laten maken betekend bij ons korting. Als je bij ons een website en logo laat maken krijg je 50% korting op jouw logo. Een website en logo laten maken betekend ook dat je website meteen is voorzien van een logo.

Mogen we jouw logo ontwerpen?

Als je interesse hebt in het laten maken van een logo, kun je contact opnemen met ons via onze contact pagina.

RECENT WERK