Logo laten maken

Maak van je bedrijf een herkenbaar merk!

Logo laten maken?

Laat ook jij je logo maken bij Hoeksma Webdesign?  

Als je een bedrijf hebt, hoort daar natuurlijk ook een professioneel logo bij. Hoeksma Webdesign kan een logo voor jouw onderneming ontwerpen voor het zeer scherpe tarief van € 129 -, excl. btw. Je zult 2 voorbeeldlogo's van ons krijgen waar je uiteindelijk één van kunt kiezen. De logos worden ontworpen op basis van jouw huisstijl of de door jou geselecteerde kleuren. Daarnaast krijg je bij ieder logo een gratis icoontje dat te gebruiken is voor jouw website. Vraag nu naar een offerte. Dan zullen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

 

Waarom een logo laten maken bij ons?

Onze ervaren ontwerpers weten jouw wensen te vertalen naar een uniek, en professioneel logo. Ken je het gezegde 'een foto zegt meer dan duizend woorden'? Hiermee bedoelen ze dat je bij het zien van een bepaalde foto al direct weet wat ermee bedoeld wordt. Hetzelfde geldt voor een logo. Een logo laten maken die het verhaal van jouw bedrijf verteld, die jouw bedrijf herkenbaar in beeld brengt, zal zorgen voor meer klanten en erkenning voor jouw bedrijf. Wanneer een bedrijf bekendheid genereert, staat het logo vaak centraal voor deze erkenning.
 

Wat kost een logo laten maken?

We werken niet met verschillende pakketten maar hanteren één vaste prijs. De logo's die we maken leveren we altijd aan in de varianten die je nodig hebt. Zo kun je het logo in verschillende achtergronden, kleurstellingen, en extensies ontvangen. De standaard levering betreft: Een .PNG met transparante achtergrond, een .JPG met achtergrondkleur naar keus, een .EPS bestand te gebruiken voor drukwerk. De standaard levering en daarnaast iedere andere levering vallen allemaal binnen een vast tarief van € 129 ,-.

 

Geschikt voor drukwerk
Onze logo's worden opgeleverd in drie verschillende bestandstypen: PNG, JPG, EPS. De PNG versie heeft een transparante achtergrond, de JPG versie heeft een achtergrond naar keus en het bestandstype EPS  is geschikt voor drukwerk; bijvoorbeeld visitekaartjes of de bestickering van je auto.

 

Website en logo laten maken
Een website en logo tegelijkertijd laten maken betekent bij ons 100% korting op het logo! Je krijgt dus een gratis logo bij aanschaf van een website. Een logo laten maken inclusief website betekend dat we eigenlijk meteen een huisstijl ontwerpen. Optioneel kunnen hierbij nog visitekaartjes of flyers ontworpen worden.

 

 

Wil jij ook een logo laten maken?

Vraag dan snel naar een vrijblijvende offerte!

Offerte aanvragen

  • Professioneel
  • Een uniek design
  • Geschikt voor drukwerk

 

Enkele voorbeelden van ons logo portfolio

 

logo ontworpen voor de paarsevlinder
logo ontworpen voor een webshop
logo ontworpen voor uitzendbureau
logo ontworpen voor meubelmaker
logo ontworpen voor nachtshop
logo ontworpen voor koffiebranders

Kopje koffie?

Hoeksma Webdesign bestaat uit een team van gedreven webdesigners en developers die graag helpen bedrijven naar een volgend niveau te tillen. Al onze websites worden direct SEO technisch ingesteld zodat jij direct online gevonden kan worden!

~ Een bedrijf dat online zichtbaar is heeft de potentie om te groeien!

Offerte aanvragen