Webshop laten maken

We helpen ondernemers met plezier!

Webshop laten maken

Hoeksma Webdesign maakt jouw unieke webshop op maat.

Een professionele webshop laten maken betekend dat de belangrijkste factoren van succes behaald kunnen worden door middel van presentatie, vindbaarheid en conversie. Met een uniek ontwerp die aansluit bij je wensen en huisstijl, zorgen we voor een juiste online presentatie die niet alleen modern is, maar ook conversie oplevert. Jouw webshop zal 100% gegarandeerd conversie opleveren. Als je een webshop laat maken door iemand die niet de juiste kennis in huis heeft, bijvoorbeeld door een student in te huren, of juist zelf een webshop probeert te maken, is er een grote kans dat je conversie misloopt. Dit kan meerdere oorzaken hebben.

Voorbeelden van deze oorzaken zijn:

 • Een trage webshop, waardoor je veel bezoekers misloopt;
 • Een mooie desktop versie, maar een ontbrekende mobiele versie;
 • Een webshop die erg op andere webshops lijkt;
 • Foutmeldingen tijdens het bezoek aan je webshop;
 • Content dat buiten je scherm valt;
 • Een ontbrekende en/of foutief geplaatste call-to-action;

~ Wij zorgen voor een betrouwbare webshop en geven advies op maat.

webshop laten maken

Je webshop laten maken bij ons betekend dat we alle content optimaliseren, snelle laadtijden behalen, en zoekwoorden op een juiste manier in de webshop verwerken. Door dit te doen zal je webshop al snel vindbaar worden in Google.

Je webshop is:

 • Een webshop met een WOW-Factor;
 • Een webshop die razendsnel laadt;
 • Een webshop die SEO proof is;
 • Een webshop die echt conversie oplevert;
 • Aantrekkelijk, duidelijk en een SALES Monster;

 

Waarom kiezen voor Hoeksma Webdesign?

Wil je een webshop laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van webshops en specialiseren ons specifiek op maatwerk. Door een webshop op maat te laten maken, zorg je er als ambitieus bedrijf voor dat geen enkele concurrent dezelfde webshop als jou heeft. Jij wilt je onderscheiden van de concurrent, waarom zou je dat dan ook niet met je webshop doen? Een webshop laten maken door een ervaren webdesigner is dus de juiste keus als je het belangrijk vindt om uniek te zijn. Alle webshops die we maken worden mobiel- en zoekmachine vriendelijk gebouwd, zodat bezoekers een juiste ervaring beleven op de desktop, tablet en mobiel. Net zoals de content, laadtijd, en techniek van je webshop, helpt  een mobielvriendelijke webshop ook mee in de positie van zoekmachines. Bij het maken van jouw webshop, zorgen we dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

wordpress webshop laten maken

Maatwerk webshop laten maken

Een maatwerk webshop laten maken bij ons betekent dat je ook 100% gegarandeerd een maatwerk webshop krijgt. We werken altijd met het schrijven van codes en gebruiken nooit vooraf ontworpen templates die andere webdesigners vaak kopen van webshop marktplaatsen. Dit is waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie. Een webshop laten maken vanaf scratch betekent dan ook dat er geen enkele concurrent bestaat die dezelfde webshop als jou heeft. Je krijgt een unieke webshop volledig ingericht naar jouw wensen. Daarnaast wordt er bij een maatwerk webshop veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling en het ontwerp van je webshop. Er wordt een ontwerp gemaakt dat volledig aansluit op jouw wensen. Het ontwerp wordt gevormd aan de hand van informatie die we van jou hebben ontvangen. Zo krijg je een uniek ontwerp dat aansluit op jouw huisstijl.

Kopje koffie?

Hoeksma Webdesign bestaat uit een team van gedreven webdesigners en developers die graag helpen bedrijven naar een volgend niveau te tillen. Al onze websites worden direct SEO technisch ingesteld zodat jij direct online gevonden kan worden!

~ Een bedrijf dat online zichtbaar is heeft de potentie om te groeien!

Offerte aanvragen