Over ons

Het begon allemaal als een hobby...

Even voorstellen...

Hoeksma webdesign houdt zich al sinds 2018 bezig met het realiseren van spraakmakende maatwerk websites, webshops en (web)applicaties. Het team heeft enorm veel ervaring van inmiddels 15+ jaar op het gebied van grafische vormgeving en webdevelopment. De oprichter Vincent Hoeksma is al op jonge leeftijd begonnen met het schrijven van code. Deze skillset bezit Vincent nog steeds! Zo heeft hij zich inmiddels ontwikkeld tot een echte senior developer. Het is hierom ook niet zomaar dat Hoeksma Webdesign zich volledig focused op uniek werk waarin de de klant hoog in het vaandel staat. Welke dienst je ook bij ons afneemt, je kunt van ons altijd 100% eerlijkheid verwachten. Geen salespraatjes, geen poespas. Wij willen klanten zo goed mogelijk helpen hun online zichtbaarheid aanzienlijk te vergroten doormiddel van spraakmakende en vooral unieke maatwerk websites en webshops, en natuurlijk niet te vergeten marketing.

Wat je van het team kan verwachten

Wij vinden het belangrijk dat wij altijd open en eerlijk zijn richting onze klanten. Wij doen hierom niet aan salespraatjes en ondersteunen de klant kosteloos waar nodig. Ook als de oplevering al heeft plaatsgevonden. Dit is ook terug te lezen in de reviews die onze klanten hebben achtergelaten. Een aanpassing wat minimaal werk vereist zal hierom nooit gefactureerd worden.

 

Vincent

Vincent Hoeksma

Webdeveloper - Bouwt complexe en maatwerk websites, webshops en software

Wendy

Wendy Hoeksma

Grafisch vormgever - Vertaald de wensen naar een perfect ontwerp.

Kopje koffie?

Hoeksma Webdesign bestaat uit een team van gedreven webdesigners en developers die graag helpen bedrijven naar een volgend niveau te tillen. Al onze websites worden direct SEO technisch ingesteld zodat jij direct online gevonden kan worden!

~ Een bedrijf dat online zichtbaar is heeft de potentie om te groeien!

Offerte aanvragen