Een moment geduld...

Webdesign | Logo Ontwerp | Hosting

Wist je dat een offerte altijd geheel vrijblijvend is?

Website laten maken?


Een goede website laten maken laat je over aan professionals!

Website laten maken

Hoeksma Webdesign maakt jouw unieke website op maat.

Een professionele website laten maken betekend dat de belangrijkste factoren van succes behaald kunnen worden door middel van presentatie, vindbaarheid en conversie. Met een uniek ontwerp die aansluit bij je wensen en huisstijl, zorgen we voor een juiste online presentatie die niet alleen modern is, maar ook conversie oplevert. Via programmering en zonder vooraf ontworpen elementen maken we een website op maat die volledig aansluit op je wensen. Naast het maatwerk ontwerp zorgen we dat de call-to-action strategisch in de content is verwerkt. Dit zorgt voor een goed functioneel eindproduct die 100% gegarandeerd conversie oplevert. Naast informeren is conversie vaak het ultieme doel van een website. Als je een website laat maken door iemand die niet de juiste kennis in huis heeft, bijvoorbeeld door een student in te huren, of juist zelf een website probeert te maken, is er een grote kans dat je conversie misloopt. Dit kan meerdere oorzaken hebben.Voorbeelden van deze oorzaken zijn:

 

Naast conversie is vindbaarheid ook een belangrijke factor voor succes. Je website laten maken bij ons betekend dan ook dat we alle content optimaliseren, snelle laadtijden behalen, en zoekwoorden op een juiste manier in de website verwerken. Door dit te doen zal je website al snel vindbaar worden in Google op de gekozen zoekwoorden.

 

Zo verwerken we o.a zoekwoorden in:

 

Het bovenstaande kunnen we allemaal in één woord samenvatten, namelijk: on-page seo. Dit zegt jou waarschijnlijk helemaal niets, maar voor ons is het dagelijkse kost. Ons team beheerst al meer dan 8 jaar het vak en ontwikkelt zich continu door nieuwe trends te volgen. Daarnaast bezitten we de kennis van programmeertalen. Hierdoor kun je er zeker vanuit gaan dat we een goed functionerende website voor jou ontwikkelen. 

 

 

 

Website doelstelling

 

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het stelt potentiële klanten in staat zich een beeld over jouw bedrijf te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met jou te doen vergroten. We zien een website niet als slechts een mooi ontwerp, maar als de weg om jouw doelen te behalen. Dit kan zijn: informeren, verkopen, en/of aanzetten tot actie. We stellen samen het doel vast, en ontwerpen de website met oog op het doel. Het doel wordt door middel van slimme en strategische ontwerpen / structuren behaald.

 

Mobiele website laten maken

Website pakketten

 

Maatwerk Pakket (vanaf € 899 -,)

 


 • Volledig vanaf scratch ontworpen;
 • Geschikt voor mobiel, tablet en computer;
 • Gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren;
 • Inclusief aanmaken en vullen van gewenste pagina's;
 • Binnen maximaal 2 weken online;
 • Inclusief zoekwoorden onderzoek en verwerking van de zoekwoorden in de website;
 • Inclusief schrijven van de meta title en meta beschrijving per pagina;
 • Inclusief SEO optimalisatie;

 

 

Vragen over het bovenstaande? Bel ons gerust voor een uitleg: 06 2515 2186.

 

Pakket aanvragen

 

Standaard Pakket (Vanaf € 599 -,)

 

 • Vooraf gekozen standaard ontwerp;
 • Geschikt voor mobiel, tablet en computer;
 • Gemakkelijk zelf wijzigingen doorvoeren;
 • Inclusief aanmaken en vullen van gewenste pagina's;
 • Binnen 1 week online;
 • Inclusief zoekwoorden onderzoek en verwerking van de zoekwoorden in de website;
 • Inclusief schrijven van de meta title en meta beschrijving per pagina;
 • Inclusief SEO optimalisatie;

 

 

Vragen over het bovenstaande? Bel ons gerust voor een uitleg: 06 2515 2186.

 

Pakket aanvragen


 

Alle functionaliteiten

Alle websites krijgen de functionaliteiten die je van een website mag verwachten

 
Vindbaar

Je website is geoptimaliseerd voor Google waardoor je goed zal ranken in Google.

 

 
Uitbreiden

Je website kan worden uitgebreid.

 

 
Eenvoudig

Je kunt zelf makkelijk pagina's aanmaken en/of wijzigen

 

 
SSL

We helpen jou met het instellen van je webhosting (Ook als dit niet via ons gaat)

 

 
Mobiel vriendelijk

Je website is geschikt voor de toekomst en werkt op mobiel, tablet en computer.

 

 
Razendsnelle website

Alle aspecten van je website worden geoptimaliseerd voor een optimale snelheid.

 

 
Bereik je doel

We zorgen dat jij je doelstelling kan behalen met je website.

 

 
Onderhoud

We onderhouden je website als deze onderhoud vereist.

 


 

Waarom kiezen voor Hoeksma Webdesign?

 

Wil je een website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al meer dan 8 jaar ervaring in het bouwen van websites en specialiseren ons specifiek op maatwerk. Door een website op maat te laten maken, zorg je er als ambitieus bedrijf voor dat geen enkele concurrent dezelfde website als jou heeft. Jij wilt je onderscheiden van de concurrent, waarom zou je dat dan ook niet met je website doen? Een website laten maken door een ervaren webdesigner is dus de juiste keus als je het belangrijk vindt om uniek te zijn. Alle websites die we maken worden mobiel- en zoekmachine vriendelijk gebouwd, zodat bezoekers een juiste ervaring beleven op de desktop, tablet en mobiel. Net zoals de content, laadtijd, en techniek van je website, helpt  een mobielvriendelijke website ook mee in de positie van zoekmachines. Bij het maken van jouw website, zorgen we dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

 

Maatwerk website laten maken

 

Een maatwerk website laten maken bij ons betekent dat je ook 100% gegarandeerd een maatwerk website krijgt. We werken altijd met het schrijven van codes en gebruiken nooit vooraf ontworpen templates die andere webdesigners vaak kopen van website marktplaatsen. Dit is waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie. Een website laten maken vanaf scratch betekent dan ook dat er geen enkele concurrent bestaat die dezelfde website als jou heeft. Je krijgt een unieke website volledig ingericht naar jouw wensen. Daarnaast wordt er bij een maatwerk website veel tijd en aandacht besteed aan de ontwikkeling en het ontwerp van je website. Er wordt een ontwerp gemaakt dat volledig aansluit op jouw wensen. Het ontwerp wordt gevormd aan de hand van informatie die we van jou hebben ontvangen. Zo krijg je een uniek ontwerp dat aansluit op jouw huisstijl.

 

Positieve investering

 

Het bezitten van een goede website helpt jouw bedrijf groeien. Je bent immers beter vindbaar op het internet en klanten kunnen sneller informatie ontvangen over jouw bedrijf. Hoeksma Webdesign helpt je graag bij het laten maken van een website. Mocht het voor jou financieel even niet goed uitkomen? Dan kun je bij ons ook betalen in termijnen. We snappen namelijk dat jij je website zo snel mogelijk online wilt hebben. Een website is tenslotte een investering in de toekomst van je bedrijf.