Website op maat laten maken?

Hoeksma Webdesign maakt jouw unieke website op maat.

Bij Hoeksma Webdesign nemen we écht de tijd voor jou. We ontzorgen je graag bij het maken van een hoogstaande, maar vooral ook unieke website, die volledig verteld waar jouw bedrijf voor staat. We weten als geen ander dat een website niet meer is weg te denken als je in het bezit bent van een bedrijf. Een website bezitten brengt vele voordelen met zich mee. Als je een website bezit kunnen potentiële klanten namelijk jouw bedrijf beter vinden op het internet, wat er voor zorgt dat jouw bedrijf kan groeien op de markt.

Positieve investering

Het hebben van een hoogstaande website helpt jouw bedrijf groeien. Je bent immers beter vindbaar op het internet, en klanten kunnen sneller informatie ontvangen over jouw bedrijf. Hoeksma Webdesign helpt jouw graag bij het laten maken van een website.

Als de investering in een website laten maken voor jouw niet haalbaar is om dit in één keer te betalen, heb je bij Hoeksma Webdesign ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Maatwerk Webdesign

Bij maatwerk webdesign wordt er meer tijd gestoken in jouw nieuwe website. Er wordt een ontwerp gemaakt die volledig aansluit aan jouw wensen. Het ontwerp word gevormd door middel van informatie die we van jou hebben ontvangen. Zo krijg je een zeer uniek ontwerp die volledig aansluit op jouw huisstijl. Maatwerk webdesign is de beste optie indien je een eigen huisstijl bezit en deze wilt verwerken in het ontwerp van jouw website. Zelfs als je niet in het bezit bent van een huisstijl is maatwerk webdesign de beste optie waarvoor je kunt kiezen. Je bepaalt namelijk zelf hoe jouw website wordt gevormd. Goedkopere alternatieven zijn de zogeheten templates. Templates zijn standaard designs waarbij er geen keuze is voor ontwerp aanpassingen. Wel worden jouw eigen beeldmateriaal en teksten verwerkt in het ontwerp.

Mogen we jouw website realiseren?

Als je interesse hebt in het laten maken van een website, kun je contact opnemen met ons via onze contact pagina.

Hoe de aanvraag verloopt?

 • Offerte aangevraagd

  We bellen je zo snel mogelijk om je wensen door te nemen.

 • Offerte verstuurd

  We maken een offerte gebaseerd op de informatie die je ons hebt gegeven.

 • Offerte Akkoord

  We hebben een akkoord van jouw gekregen en zullen indien gewenst een persoonlijk gesprek met je inplannen om nog dieper in te gaan op jouw wensen.

 • We gaan voor jouw aan de slag.

  Gebaseerd op jouw wensen maken we een TOP ontwerp die volledig voldoet aan je wensen en eisen.

 • Ontwerp controle

  We zullen jouw nieuwe website tonen door middel van afbeeldingen, en gaan door met ontwerpen tot je tevreden bent.

 • Ontwerp akkoord

  Je bent super tevreden over je nieuwe website en nu kan de oplevering van start gaan.

 • Oplevering

  YES! Je website is klaar om online te gaan.