Website laten maken

Wij bouwen professionele websites die jou onderscheiden van de rest. Ons team van specialisten staat in de startblokken om jou te voorzien van een unieke maatwerk website.

 

Een professionele website laten maken - Dit moet je weten in 2022

Een website laten maken voor je onderneming kun je het beste overlaten aan een professionele webdesigner. Als je voor je onderneming op zoek bent naar webdesigner die een nieuwe website kan maken, krijg je vanuit alle uithoeken informatie die overweldigend kan zijn. In dit artikel geven we je de basiskennis mee van zaken waaraan een goede website moet voldoen in 2022. Deze tips en informatie geven jou de tools om jouw wensen bij ons kenbaar te maken en voor de toekomst de mogelijkheid de onbekwame designers eruit te filteren. Dit zal zich uiteindelijk vertalen in een betere website voor je bedrijf, die meer klanten binnenhaalt en jou een krachtige online aanwezigheid geeft.

Waarom een website laten maken voor je bedrijf?

Een professionele website laten maken voor je bedrijf begint met een eigen domeinnaam. Je wilt niet dat je onderneming ‘Jouwbedrijf.wix.com’ of ‘Jouwbedrijf.blogger.com’ als domeinnaam draagt, want dat komt allesbehalve professioneel over. Een website laten maken voor je bedrijf met eigen domeinnaam straalt vertrouwen uit. Wanneer je geen eigen domeinnaam bezit straalt dit geen vertrouwen uit. Een persoonlijke domeinnaam geeft je ook controle over jouw website. Dit in tegenstelling tot een gratis domein, waarbij je geen enkel zeggenschap hebt over je eigen site. Je kan op een dag al je info verliezen, zonder enige mogelijkheid om deze terug te halen. Een website laten maken op jouw eigen domeinnaam is hierom ook vanuit puur zakelijk oogpunt een grote plus. Ben je zichtbaar online, dan kan je op een duurzame wijze nieuwe klanten werven en je business een nieuwe inkomstenstroom bezorgen. De overgrote meerderheid van de Nederlanders zoekt online naar informatie en koopt regelmatig online.

website laten maken

24 Aucions heeft een website laten maken inclusief veiling systeem

Wil jij ook een professionele website?

Vraag dan snel naar een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

 • Professioneel
 • Een uniek design
 • Alle schermen
 • Van A tot Z geregeld

Waarom een Wordpress website laten maken

Een website laten maken op het populairste platform ter wereld? Dan wordt jouw website gemaakt in Wordpress. Een website laten maken in Wordpress is de beste keuze omdat het simpelweg het beste platform is om een website mee te maken. Een website laten maken op het Wordpress platform betekend ook dat je kosten bespaart omdat dit platform het mogelijk maakt op een snelle en efficiënte manier de website te maken. Geen enkel ander content management system komt nog maar in de buurt van het gebruiksgemak, de functionaliteit en versatiliteit die WordPress biedt. 

Hieronder vind je de voornaamste redenen waarom een website laten maken op WordPress de beste keuze is en door experts als het beste platform wordt gezien om een website mee te maken:
 

Beter voor SEO

 

Een website laten maken op het WordPress platform betekend dat je website snel laadt en alles in huis heeft om op korte tijd hoog te ranken in Google. Je kan je WordPress site eenvoudig optimaliseren voor SEO (Search Engine Optimization). Dit kan door middel van de vele plugins die beschikbaar zijn.

Daarnaast kun je via een WordPress site ook je eigen hosting provider kiezen, en alle nodige metadata en sitemaps gemakkelijk aanmaken, zodat Google je website een stuk sneller vindt en deze hoog in de zoekresultaten kan plaatsen.

SEO is heel belangrijk voor je website en bedrijf. Wanneer de SEO van je website op orde is, wordt deze gemakkelijk online gevonden wanneer iemand een zoekopdracht ingeeft op Google die gerelateerd is aan jouw product of service. Deze bezoekers krijg je volledig gratis, zonder dat je er advertenties voor moet aankopen!
 

Een waaier aan krachtige en gratis plugins

 

WordPress heeft een grote aanhang van developers die er dagelijks naar streven om dit platform nog beter te maken. Het is hierom ook niet zomaar dat een website laten maken in Wordpress een populaire keuze is. Er is namelijk voor zo goed als elke behoefte een WordPress plugin. Zo bestaan er plugins om een back-up te maken van je website of deze sneller te laten laden. Er zijn ook tal van plugins die je helpen om de SEO en gebruikservaring van je website te optimaliseren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een plugin die doet wat jij wilt.

Veel functionaliteiten

 

Er zijn tientallen miljoenen websites gebouwd met WordPress. De kans is groot dat je er vandaag alleen al een paar hebt bezocht. Misschien wel de belangrijkste troef van Wordpress voor ondernemingen is dat dit platform zo veel diverse functionaliteiten biedt. Een website laten maken op dit platform is met name vanwege de vele functionaliteiten en uitbreidingsmogelijkheden altijd de juiste keus. Daarnaast kan je website eenvoudig meegroeien met je onderneming.

Wil je een website laten maken of heeft je website een volledige makeover nodig? Dan kan je dat moeiteloos doen met WordPress. Op andere platformen zoals Wix, Shopify, en Drupal zal je al snel aanlopen tegen de grenzen en beperkingen van de platformen. Hierdoor moet je inbinden op jouw visie en kun je niet alle features implementeren op je website zoals je eigenlijk voor ogen had
 

Gebruiksgemak

 

Werken met WordPress is heel eenvoudig. Ongeacht welke vraag of probleem je hebt, op het internet vind je altijd wel iemand die hier weg mee weet. Er zijn miljoenen mensen die ook een WordPress site gebruiken die jou met je probleem kunnen helpen. Heb je een complexer probleem, dan kun je altijd beroep doen op een expert, die je exact kan vertellen wat er gaande is en hoe je je probleem best oplost. Wil je een website laten maken in Wordpress? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
 

Waarom je beter niet voor een Wix website kiest

Traag en slecht voor SEO

 

Wanneer je een Wix website gebruikt, vallen de snelle laadtijden direct op, in vergelijking met een WordPress site. Dit is niet alleen voor jouw bedrijf vervelend, maar ook voor (potentiële) klanten. Onderzoek toont aan dat hoe trager een website werkt, hoe kleiner de kans is dat mensen er iets zullen kopen. Je kan ook geen andere hosting kiezen voor je website om deze sneller te maken. Je zit dus vast aan deze trage laadsnelheid. Dit wordt nog een groter probleem, zodra je website meer bezoekers begint aan te trekken.

Bezoekers aantrekken gaat trouwens een stuk moeilijker met een Wix website. Wix is niet goed om snel te ranken op Google. Dit platform biedt onvoldoende functionaliteit om echt goed te kunnen scoren in de zoekresultaten, zeker wanneer je in een competitieve sector zit. 

Negatieve gebruikerservaring

 

Wix heeft veel minder plugins en mogelijkheden ter beschikking om een website te bouwen die exact doet wat jij wilt dat deze doet. Heb je een Wix website, dan moet je het doen met de (zwakkere) alternatieven die Wix biedt. Dit gaat ten koste van de gebruikservaring van je website.

Wix is vooral ontworpen voor kleine hobbywebsites die slechts een paar producten verkopen, of bloggers die niet veel functies nodig hebben. Eens je een grotere waaier aan producten aanbiedt of specifieke landingspagina’s wilt ontwerpen, merk je al snel dat een Wix website een te logge structuur heeft en te beperkt is om online een sterke speler te worden. 

Wanneer plots een concurrent met een WordPress website opduikt, die op zijn site wel exact doet wat nodig is voor jouw niche, dan kopen klanten uiteraard liever op de Wordpress website, die een betere ervaring biedt. 

Je hebt geen controle over je website

 

Het belangrijkste nadeel aan een Wix website is dat je zelf geen controle hebt over de site. Dit maakt het heel vervelend voor ondernemingen die willen groeien of bepaalde functies wensen op hun website die Wix simpelweg niet biedt. 

Wil je achteraf toch veranderen van platform en de overstap maken naar Wordpress, bijvoorbeeld omdat je meer functionaliteit nodig hebt voor je onderneming, dan moet je je website helemaal opnieuw opbouwen. Dat is een stuk duurder dan van meet af aan aan de slag te gaan met een maatwerk WordPress website.
 

Waarom je beter niet voor een Drupal website kiest

Trage laadtijden

 

Drupal staat erom bekend enorm veel RAM te gebruiken en zeer inefficiënt te zijn. Dat zorgt er niet alleen voor dat je website veel trager laadt – en zeker als je gebruiker op een mobiele telefoon surft, maar je website kan bovendien crashen. 

Als je website crasht op het toestel van je gebruiker of amper laadt, dan is de kans groot dat deze gewoon gaat wegklikken en een andere website bezoekt. Gevolg: die andere website heeft een nieuwe klant te pakken, en jij bent een klant verloren. 

Beveiliging

 

Een veilige website laten maken? Dan kies je voor WordPress. Miljoenen websites gebruiken dit CMS vanwege de enorme beveiliging die dit soort website biedt. Drupal daarentegen heeft geen goede reputatie op het vlak van veiligheid. Nog niet zo lang geleden slaagden Russische hackers erin om toegang te krijgen tot miljoenen Drupal sites, met alle gevolgen van dien.

Als je veel waarde hecht aan aan een een doorlopende sterke beveiliging voor je website, dan is het sterk af te raden om Drupal te gebruiken. Bij Drupal ben je voor de beveiliging afhankelijk van een derde partij, en sta je zelf machteloos. Dit kan op korte termijn soms enorm veel schade aanrichten.  

Slecht om te scoren in Google

 

Net zoals Wix, biedt Drupal niet de nodige tools om echt sterk te scoren in Google. Wanneer je twee identieke websites naast elkaar zou zetten, waarbij de ene met WordPress is gemaakt en de andere met Drupal, zal de WordPress website quasi altijd hoger scoren in de zoekresultaten van Google. 

Drupal werkt niet snel genoeg, kan niet voldoende geoptimaliseerd worden en biedt niet de plugins om je website echt goed te laten scoren. Zeker wanneer je online sterke concurrentie hebt, vormt dit een aanzienlijk probleem. Als je jouw website wilt gebruiken als marketing- of verkoopinstrument, dan laat je Wix en Drupal dus best achterwege. 

Wil jij ook een professionele website?

Vraag dan snel naar een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

 • Professioneel
 • Een uniek design
 • Alle schermen
 • Van A tot Z geregeld

 

Onze Mooiste Casus

Veiling webapplicatie gemaakt
Case in de spotlight

24 Auctions

24 Auctions is een veiling website die zich richt op het veilen van sound & light producten.

 • Veiling systeem op maat
 • Custom maatwerk ontwerp
 • Gebouwd met PHP, HTML5, CSS3, JS, JQUERY
Bekijk ons werk
Veiling webapplicatie gemaakt
Case in de spotlight

Blissdesires

Blissdesires is een webshop die zich richt op de verkoop van populaire merken parfums.

 • Luxe en rustige uitstraling
 • Custom maatwerk ontwerp
 • Gebouwd met Wordpress & Woocommerce
Bekijk ons werk
Webshop gemaakt voor Sanics
Case in de spotlight

Sanicswinkel

Sanicswinkel.nl is actief in de verkoop van sanitair. Sanics een merknaam voor exclusief sanitair

 • Maatwerk design
 • Juridisch juist ingesteld
 • Inclusief verzorging SEO / teksten
Bekijk website
Webshop gemaakt voor makeyourcake
Case in de spotlight

Bakmixer

Bakmixer is een webshop die bakbenodigdheden verkoopt. De kleurstelling en het logo zijn ook door ons bepaald en ontworpen.

 • Maatwerk design
 • Juridisch juist ingesteld
 • Inclusief verzorging SEO / teksten
Bekijk website

Kies een website op maat en geen template

Je hebt besloten een een website te laten maken. Sterker nog: Je wilt een website laten maken op Wordpress. En je kiest dan voor het het beste, namelijk: een maatwerk website laten maken. Dan is de volgende vraag: hoe moet deze eruit zien? Er bestaan honderden templates, waarbij je je website in enkele uren online kan hebben. Deze keuze is prima voor een hobbywebsite, maar voor je onderneming kies je veel liever voor een maatwerk website laten maken met Wordpress.

Wat is een maatwerk website?

Een maatwerk website laten maken betekend dat je een site krijgt die volledig wordt ontworpen volgens de wensen en voorkeuren van de klant. Dit zorgt ervoor dat je website 100% uniek is en ontelbare functionaliteiten biedt. Een maatwerk website laten maken op WordPress betekend dat je afhankelijk van je noden, een developer nodig hebt. Deze kan jouw visie en droom qua website design helemaal tot leven laten komen. De developer maakt dus de (WordPress) website op jouw maat, aangepast aan jouw stijl en jouw budget. 

Voordelen van een website laten maken op maat

Een goede website laten maken helpt jouw bedrijf groeien. Je bent immers beter vindbaar op het internet en klanten kunnen sneller informatie ontvangen over jouw bedrijf. Hoeksma Webdesign helpt je graag bij het laten maken van een website. Mocht het voor jou financieel even niet goed uitkomen? Dan kun je bij ons ook betalen in termijnen. We snappen namelijk dat jij je website zo snel mogelijk online wilt hebben. Een website is tenslotte een investering in de toekomst van je bedrijf.

De site is aangepast aan jouw merk

Of je nu een fysieke winkel hebt, een online webshop uitbaat of een praktijk hebt waar je patiënten ontvangt, een website laten maken door een professional betekend dat je website professionaliteit uit straalt. De klant heeft niet het gevoel dat hij deze website al tientallen keren voorbij zag gaan, zoals dat bij een template website vaak wel het geval is. Een maatwerk website laten maken op WordPress biedt een blijvende impact. Een unieke, persoonlijke website komt de naamsbekendheid, merkidentiteit en sales uiteraard alleen maar ten goede.

De site is aangepast aan jouw klanten

Bij een maatwerk website laten maken zorgen wij dat je website precies is afgestemd op de noden van jouw bedrijf en (potentiële) klanten. Je kan je website volledig inrichten volgens jouw wensen en ervaringen in de sector. Daarmee verhoog je je conversie, bouw je een sterke reputatie op en bied je een aangename gebruikservaring aan jouw klanten.

De site is aangepast aan jouw SEO strategie

WordPress is een fantastisch platform als je wilt ranken op Google. Wat nog beter is dan een WordPress website om te ranken, is een WordPress website op maat. Je kan je volledige online groeistrategie in eigen handen nemen. In tegenstelling tot een template, heb je een maatwerk website laten maken? Dan heeft je website geen overbodige functies en instellingen die je website slomer maken. We kunnen je website zo licht en snel maken als je zelf wilt.

Een website op maat is ontworpen om mee te groeien met jouw bedrijf

Een website laten maken door een goede developer, zorgt voor het perfect meegroeien met jouw onderneming. Je kan eenvoudig aanpassingen maken, een nieuwe functionaliteit toevoegen en je website uitbreiden met nieuwe producten of services. Met een website op maat kun je ook sneller inspelen op veranderingen. Als Google een nieuwe update doorvoert waarbij een bepaalde functie of eigenschap van de website - bijvoorbeeld sneller laden op mobiel - belangrijk is, kan je developer je website daar snel aan aanpassen. Zo kun jij sneller stijgen in de zoekresultaten en heb je een competitief voordeel ten opzichte van concurrenten die met een template werken die slechts af en toe wordt bijgewerkt.

Een maatwerkwebsite is veiliger

Een maatwerkwebsite met WordPress, ontworpen door een ervaren webdesigner is een stuk veiliger dan een template, die gebruikt wordt door duizenden mensen. Wanneer zich een probleem voordoet op het vlak van beveiliging van je templatewebsite, en de oorzaak ligt bij de template zelf, dan moet je wachten tot de template wordt geüpdatet. Dit kan soms weken tot maanden duren. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk dat deze update er nooit komt omdat er niemand meer actief aan de template werkt. In dat geval zit er niets anders op dan je website helemaal te herzien. Bij een maatwerkwebsite bel je gewoon naar je developer en vaak is je probleem de dag zelf nog opgelost.

Veelgestelde vragen over professionele websites

 

Wat zijn de nadelen van een template?

 

Nadelen van een template

Beveiliging en privacy

Een solide beveiliging van je website wordt steeds belangrijker. Hackers worden slimmer en het is steeds moeilijker om een gehackte website terug te krijgen. Zelfs grote ondernemingen moeten vaak ‘losgeld’ betalen om hun data terug te kunnen krijgen. 

Een vaak voorkomend probleem bij een template is dat het beveiligingsfouten bevat in de code. Hackers zijn voortdurend op zoek naar dit soort fouten in de populairste templates. Wanneer ze hierin slagen, kunnen ze direct duizenden en misschien wel honderdduizenden websites hacken of het verkeer ernaar verstoren. 

Veel hackers zijn er ook op uit om gegevens over je bedrijf, zoals een klantenlijst, betaalgegevens of e-mails te bemachtigen. Als dit lukt ben je kwetsbaar en kunnen de hackers je gemakkelijk chanteren met gevoelige informatie die is buitgemaakt. Dit kan je reputatie en je klantenrelaties onherstelbaar beschadigen. Gebruik je een template, dan neem je dit risico erbij.

Wanneer je template beveiligingsfouten heeft, duurt het vaak een hele tijd voor de makers van de template deze hebben opgelost. Gedurende al die tijd, kan jouw website offline zijn of erger, gehackt. 

Een template is een prima keuze voor een hobbyist die graag een website wil om zijn foto’s online te plaatsen. Hackers houden zich namelijk niet bezig met dit soort websites. Ondernemingen die liever geen nodeloze risico’s lopen, laten vanuit beveiligings- en privacy oogpunt veel beter een unieke website op maat maken. Een maatwerk website laten maken door Hoeksma webdesign betekend dan ook dat er geen zorg hoeft te zijn over de beveiliging.

 

Bugs en niet compatibel

Bugs zijn fouten in de code van je website. Deze kunnen een nadelig effect hebben op de veiligheid van de site en hoe deze functioneert. Hoewel de meeste templates best goed zijn, zijn er toch vaak bugs te vinden in templates. Zeker wanneer je werkt met meerdere plugins, is het niet uitzonderlijk dat je template hier gebrekkig op reageert. 

Dit kan als schadelijk gevolg hebben dat je site trager laadt en onveiliger is, bepaalde pagina’s niet laden of je website gewoonweg crasht. Het vervelende is dat sommige bugs nooit worden opgelost. Als slechts een handvol mensen last hebben van een bepaalde bug bij een template met duizenden gebruikers, vinden makers het vaak de moeite niet waard om deze bug op te lossen. 

Wanneer je een website op maat laat maken is het een pak makkelijker om te bepalen welke plugins compatibel zijn en welke niet. Je developer kan ervoor zorgen dat bepaalde plugins optimaal werken op jouw website zodat je er effectief gebruik van kunt maken.

Personaliseerbaar en onbeperkte functionaliteit

Een template website geeft aan iedereen dezelfde functionaliteiten en mate van personaliseerbaarheid. Dat maakt het enerzijds makkelijk om mee te werken, zeker als je de website als hobby in je vrije tijd gebruikt, zoals een persoonlijk blog.

Als onderneming stuit je echter al snel op de beperkingen van een template. Een template voldoet meestal gewoonweg niet aan je zakelijke behoeftes. Wanneer je voor een template kiest, ben je namelijk gebonden aan de tools die de template je aanreikt. Als je een bepaald design op het oog hebt of je wilt een extra functionaliteit toevoegen, en het template biedt deze zaken niet aan, dan is het simpelweg niet mogelijk.

Een WordPress website op maat kent dit probleem niet. Een maatwebsite pas je aan en breid je uit naar hartelust. Je kunt deze volledig personaliseren naar eigen wens. Als je een website wilt die écht uniek, met alle features die jij beoogt voor je onderneming, dan kies je voor een maatwerk website.
 

Ik wil mijn website niet via Wordpress laten maken, kunnen jullie mij alsnog helpen?

 

Ja, Hoeksma Webdesign werkt naast Wordpress ook met een private source CMS systeem. Dit systeem noemen wij Structi CMS. Dit systeem is met zorg ontwikkeld en is enkel beschikbaar voor onze klanten. Het Structi CMS is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Ook biedt het systeem tal van uitbreidingsmogelijkheden. Het Structi CMS heeft een vergelijkbaar plugin systeem zoals die van Wordpress. Dit maakt het mogelijk om op een effectieve manier plugins te bouwen en te implementeren. Het Structi CMS is ongeveer 20% sneller dan Wordpress. Onze website behaald een score van 94 / 100 bij Google pagespeed insights. Een Wordpress website zit gemiddeld rond een maximium score van 80 / 100. Wanneer je navigeert op onze website zul je geen enkele laadtijd opmerken.

Kan ik een webshop laten maken met WordPress?

 

Ja, het is zelfs aan te raden om een webshop te beginnen met WordPress. Een website laten maken met shopping mogelijkheden via WordPress heeft enkele duidelijke voordelen ten opzichte van andere populaire opties zoals Shopify. Een WordPress website laadt een stuk sneller. Hierdoor hoeft een mogelijke klant niet lang te wachten bij het navigeren en kan hij sneller bestellen. Een hoge laadsnelheid zal uiteindelijk je conversie en SEO boosten. 

Een ander belangrijk voordeel van een WordPress website laten maken betreft de functionaliteit en vrijheid die dit soort websites je bieden. Je kan heel gemakkelijk een gigantische website laten maken met shopping mogelijkheden via plugins zoals WooCommerce. Je houdt de touwtjes zelf in handen om individuele aanpassingen te doen en een design te laten maken naar eigen smaak. 

Tot slot is een WordPress webshop ook veiliger en beter bestand tegen bugs. Je kunt snel ingrijpen als een functie niet meer werkt of als je site kwetsbaar is geworden voor hackers vanwege een nieuw virus
 

Heb ik voor elke aanpassing op mijn website een developer nodig?

 

Nee, bij een maatwerk website kun je een heleboel zaken zelf doen. Je hoeft niet voor elke kleine aanpassing een developer in te schakelen. Hoeksma webdesign zal je ook uitleggen hoe je basisaanpassingen kunt maken. Zo kun je gemakkelijk zelf een blog posten of een bepaalde pagina aanpassen. 

Slechts in bepaalde gevallen is het nodig om beroep te doen op Hoeksma Webdesign. Dit is bijvoorbeeld het geval om de website een onderhoudsbeurt te geven, zodat de website up-to-date blijft of om deze te optimaliseren om online gevonden te worden als Google met een nieuwe update komt. 
 

Kiezen veel bedrijven voor een maatwerk website laten maken? 

 

Ja, een groot deel van de ondernemingen die sterk inzetten op online groei en die een krachtige digitale aanwezigheid en identiteit willen opbouwen, kiezen voor een maatwerk website laten maken. Door onmiddellijk voor een maatwerk website te opteren, zijn bedrijven sneller en wendbaarder online. Veel ondernemingen schakelen doorheen de tijd over van een template naar een maatwerk website. Waar een template amper beweegruimte biedt, creëert een website op maat oneindig veel mogelijkheden. 

Heb je een vraag over maatwerkwebsites of onze manier van werken? Wens je een offerte te ontvangen voor een van onze diensten of wil je een voorbeeld zien van een Wordpress website op maat die wij hebben ontwikkeld? Neem dan zeker contact met ons op via de contactpagina of via e-mail op info@hoeksmawebdesign.nl. Wij helpen je graag verder. Samen met jou bekijken we wat de noden zijn en bieden we een service op maat.

Waarom kiezen voor Hoeksma Webdesign?

 

Wil je een website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van websites en specialiseren ons specifiek op maatwerk. Door een website op maat te laten maken, zorg je er als ambitieus bedrijf voor dat geen enkele concurrent dezelfde website als jou heeft. Jij wilt je onderscheiden van de concurrent, waarom zou je dat dan ook niet met je website doen? Een website laten maken door een ervaren webdesigner is dus de juiste keus als je het belangrijk vindt om uniek te zijn. Alle websites die we maken worden mobiel- en zoekmachine vriendelijk gebouwd, zodat bezoekers een juiste ervaring beleven op de desktop, tablet en mobiel. Net zoals de content, laadtijd, en techniek van je website, helpt  een mobielvriendelijke website ook mee in de positie van zoekmachines. Bij het maken van jouw website, zorgen we dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

 

 

Kopje koffie?

Hoeksma Webdesign bestaat uit een team van gedreven webdesigners en developers die graag helpen bedrijven naar een volgend niveau te tillen. Al onze websites worden direct SEO technisch ingesteld zodat jij direct online gevonden kan worden!

~ Een bedrijf dat online zichtbaar is heeft de potentie om te groeien!

Offerte aanvragen